Ko smo mi

Naša adresa veb mesta je: https://www.bosmetalurgija.rs i vlasništvo je firme „B.O.S. Kompani doo“ – Jasički put 19, Kruševac, Srbija. Detaljnije podatke o firmi možete naći na Kontakt strani, u delu „Podaci za evidentiranje“.

Komentari

Komentari na ovom sajtu su isključeni. Jedino mesto na kojem posetioci sajta mogu ostaviti svoje podatke je kontakt forma na Kontakt strani. Popunjavanje ove forme smatramo svesnim činom, a forma se štiti popularnom Google reCaptcha aplikacijom koja podatke sakuplja i obrađuje po sopstvenim pravilima i na njih nemamo uticaja.

Kolačići

Ovaj sajt koristi kolačiće. To su uglavnom kolačići koje generiše Google Analitika zarad praćenja kretanja posetilaca na samom sajtu, njihovog interesovanja, ali i platforme koju koriste za pregledanje sajta kao i geolokaciju sa koje pristupaju. Kolačići ne prikupljaju lične podatke (ime i prezime, email adresu, broj telefona, brojeve ličnih dokumenata, brojeve bankovnih kartica, lozinke) ili bilo čega drugog što na bilo koji način ugrožava privatnost posetioca.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao ste posetili drugi sajt. Dakle, bez naše kontrole!

Takvi sadržaji mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako izuzmemo Google čije servise intezivno koristimo, Vaše podatke uopšte ne delimo. Izuzetak su podaci koje ste svesno ostavili u slučaju slanja poruke putem kontakt forme na Kontakt strani. Tada će poruku primiti osoba/sektor kojem je namenjena, bilo direktno ili kroz interno prolseđivanje u okviru firme „B.O.S. Kompani doo“.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Sadržaj poruka poslatih putem kontakt forme na Kontakt strani se čuva neograničeno. Sve ostale podatke obrađuje Google prema sopstvenoj politici privatnosti.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko niste saglasni sa bilo kojim detaljem o načinu na koji obrađujemo Vaše podatke, molimo da odmah napustite naš sajt i ne posećujete ga sve do promene stava. Takođe preporučujemo i brisanje istorije (Cache) nastale posetom našeg sajta iz Vašeg pregledača.

Gde se šalju Vaši podaci

Podaci poslati putem kontakt forme na Kontakt strani se prosleđuju zaposlenima u „B.O.S. Kompani doo“ i to prema sektoru koji ste prilikom slanja odabrali. Ostali analitički podaci se prosleđuju Google-u (Analytics, reCaptcha, YouTube, Search Console itd.).